Ilmoittautuminen Omiin Iltoihin

 • Ilmoittautuminen 18.10.2019 mennessä

  Lomaketta täyttäessä ilmoitan samalla tutustuneeni alla lukeviin ohjeisiin. Ilmoittautuminen Omiin iltoihin tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Lomakkeeseen tulee täyttää vähintään kaikki punaisella merkityt kohdat. Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 18.10.2019.
 • Esityksen musiikki

  Musiikki: Musiikki tulee toimittaa viimeistään ma 4.11.2019 CD-levyllä opettajan kautta Anna-Maria Vairiolle tai sähköpostitse anna-maria.vairio(at)vantaantanssiopisto.fi. Youtube linkki ei käy. CD-levyihin tulee merkitä selvästi soitettavan kappaleen numero ja tanssin nimi. Merkitse levyyn myös nimesi ja puhelinnumerosi.
 • Esityksen tekniset toiveet

  Esitysten pituus max 10 min. Tyylilajia ei ole rajattu. Valot ja äänet täyttävät minimivaatimukset ja mitään erityismahdollisuuksia ei ole. Kirjoita lomakkeeseen lyhyt kuvaus esimerkin mukaisesti valotoiveistasi.Valotoiveita voi täydentää vielä lomakkeen lähettämisen jälkeen sähköpostitse: anna-maria.vairio(at)vantaantanssiopisto.fi
 • Harjoittelu ja vakuutus

  Harjoittelu ja vakuutukset: Oppilaat voivat esityksiä harjoitellessa käyttää Vantaan Tanssiopiston saleja. Varaus tulee tehdä opiston salivarauskansioon, joka löytyy opiston toimistosta. Voit myös varata harjoitusaikaa soittamalla toimistoon 050 354 5662. Opiston oma käyttö ohittaa päällekkäisyyksien sattuessa Omat illat - harjoitukset.Kaikille on lavaharjoitus su 17.11.2019 Harjoitusaika on noin 10-15 min. Harjoitusajat ja esitysjärjestys ilmoitetaan viikolla 43.TÄRKEÄÄ: Oppilaiden itsenäinen harjoittelu ei valitettavasti ole Vantaan Tanssiopiston vakuutusten piirissä. Suosittelemme itsenäisesti harjoitteleville, että vakutuusturva on otettu huomioon vapaa-ajanvakuutuksella.
 • Lippuvaraukset

  LIPUT: Lapset 8 euroa / aikuiset 10 euroa. Ennakkovaraukset nettilomakkeella ma 21.10.2019 alkaen: www.vantaantanssiopisto.fi