KESÄTUNNEISTA TOTEUTUVAT AINOASTAAN BALETTITUNNIT JA JOOGAN JATKORYHMÄ! BALETTITUNNEILLE VOIT OSALLISTUA MYÖS ILMAN ENNAKKOILMOITTAUTUMISTA!

 

Kesän 2019 tapahtumat Vantaan Tanssiopistossa

Järjestämme kesäkuussa 3.-13.6.2019 avoimen tason tunteja, jotka on suunnattu 15-vuotiaille ja vanhemmille oppilaille. Älä siis ripusta trikoita naulaan, vaan tule mukaan kesätunneille!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Ilmoittautuminen tunneille alkaa 2.5.2019 nettisivujen ilmoittautumislomakkeella (esitykset/lomakkeet oppilaille) tai sähköpostitse laura.uotila-nylen@vantaantanssiopisto.fi. Joogakurssi on neljän kerran kokonaisuus, mutta voit käydä ensimmäisellä tunnilla kokeilemalla kertamaksulla. Muille tunneille voit tulla yhdelle, useammalle tai kaikille.

Kesätuntien ja -kurssin hinnat:

Kertamaksu 60 min.   17 euroa

Kertamaksu 90 min.   21 euroa

Joogakurssi alkeistaso 69 euroa

Joogakurssi jatkotaso 86 euroa

Tunnit maksetaan etukäteen pankkitilille ilmoittautumislomakkeessa ilmoitetulle tilille (kuitti näytetään tunnille tultaessa) tai käteisellä tasarahalla opettajalle. Jos haluat kokeilla joogaa kertamaksulla, maksa tunti opettajalle tasarahalla.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Extraluokkien starttileirit

Järjestämme elokuussa 2019 myös perinteiset extraluokkien starttileirit. Lisätietoja tuota pikaa.

Tuntikuvaukset

Nykytanssi

Nykytanssitunneilla tehdään lämmittely- ja tekniikkaharjoituksia sekä erilaisia tilassa liikkuvia tanssisarjoja. Kokonaisvaltainen ja monimuotoinen harjoittelu haastaa tanssijaa löytämään kehoonsa ja liikkumiseensa uusia ulottuvuuksia. Oman kehon painon ja painovoiman hyväksikäyttö ovat olennaisia, samoin dynamiikka, kehon linjaukset, tilan käyttö sekä mielen ja kehon yhteyden löytäminen. Tutustutaan myös improvisaatioon ja oman liikkeen tuottamiseen. Kurssi sopii nykytanssia pää- ja sivuaineena opiskeleville.

Tanssijan tukiharjoittelu

Tanssijan tukiharjoittelutunneilla parannetaan tanssijan voimaa, liikkuvuutta ja hyvinvointia. Harjoitusten tavoitteena on parantaa kehon suorituskykyä ja linjauksia. Tanssijan ymmärrys kehostaan kasvaa, hän saa enemmän irti varsinaisesta tanssituntiharjoittelustaan ja tämä näkyy tekniikan paranemisena ja vammojen vähentymisenä. Tunneilla edetään yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti omaa kehoa kunnioittaen, ja se sopii myös rasitusvammoista kärsiville ja niistä toipuville tanssijoille. Tunti sopii jokaiselle tanssinharrastajalle monipuolistamaan tanssituntitreenausta ja antaa vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun kesällä. Harjoittelusta saa tukea ja virkistystä sekä tanssiin että muuhun arkeen. Tunnit sopivat kaikkien tanssilajien harrastajille.

Yamuna Body Rolling

Yamuna Body Rolling (YBR) on kehonhuoltomenetelmä, jossa eri kokoisia palloja apuna käyttäen lisätään liikkuvuutta, pidennetään lihaksia ja helpotetaan kireiden lihasten ja sidekudosten aiheuttamia kiputiloja. Menetelmä voi auttaa ryhtiongelmien korjaamisessa, lisätä suorituskykyä ja  parantaa elämänlaatua helpottamalla kiputiloja ja stressioireita. YBR:n avulla opit kuuntelemaan kehoasi, ymmärtämään sen toiminnan logiikkaa ja huolehtimaan fyysisestä hyvinvoinnistasi. YBR sopii kuntotasosta riippumatta kaikille ja on
erinomainen metodi erityisesti tanssijan kehonhuoltoon.

Lyrical jazz

Lyrical jazzia voi kuvailla lyyriseksi ja vahvasti musiikkia kuuntelevaksi tanssilajiksi. Tässä lajissa yhdistyvät eri tanssilajien tekniikat. Tunneilla harjoitellaan mm. piruetteja, hyppyjä ja lattiatasossa liikkumista.