Syksyn 2019 uudet tunnit!

15.4.2019

Lukujärjestyksessä on syksyllä 2019 kolme uutta tuntityyppiä: showjazz, lyrical jazz ja nykyflow. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan mahtavaan menoon!

 

Showjazzissa yhdistyy jazztanssin rytmikkyys ja showtanssin näyttävyys. Jazztanssitekniikkaa harjoitellaan ikäkaudelle sovelletussa muodossa ja lisänä tulevat showelementit; opetellaan mm. nopeita ja teräviä liikkeitä, eläytymistä musiikkiin, taitoen karttuessa harjoitellaan nostoja sekä isoja hyppyjä. Musiikki tunnilla on monipuolista.

Lyrical jazzia voi kuvailla lyyriseksi ja vahvasti musiikkia kuuntelevaksi tanssilajiksi. Tässä lajissa yhdistyvät eri tanssilajien tekniikat. Tunneilla harjoitellaan mm. piruetteja, hyppyjä ja lattiatasossa liikkumista.

Nykyflow-tunnilla TANSSITAAN. Lyhyen ja tehokkaan lämmittelyn jälkeen keskitytään pitkiin tanssisarjoihin. Heittäydytään liikkeen virtaan. Tanssilliset sarjat ovat monipuolisia. Niissä keskitytään liikelaatuihin ja ilmaisuun. Keskitytään välillä pehmeään ja herkkään, toisinaan vahvaan ja aksentoituun. Joskus taas terävään tai hyppivään. Monipuolista liikettä, energiaa, hyvää mieltä ja tanssin iloa!