”Niin kauan kuin maa vielä elättää

ylpeetä ihmistä selässään

tanssi jatkuu talvesta kesään

liikkeellä ihminen eläessään

 

kyllä vaan, kyllä vaan, luut on luotu liikkumaan!

kyllä vaan, kyllä vaan, vain puut on luotu seisomaan!”

 

Soul Captain Band

Kaisa on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2004. Hän on toiminut tanssijana useissa ryhmissä, kuten Alpo Aaltokoski Companyssa ja Mamia Companyssa. Vantaan tanssiopistossa hän on opettanut yli kymmenen vuoden ajan ja täällä hän myös aloitti aikoinaan oman tanssiharrastuksensa.

Tanssissa Kaisaa kiehtoo sen monipuolisuus. Tanssi on toisaalta sosiaalista ja yhteisöllistä toimintaa ja vuorovaikuttamista. Se on myös kehollista, taiteellista, visuaalista ja musikaalista toimintaa. Se haastaa niin kehoa kuin ajatteluakin ja herättää tunteita. Kaisaa kiinnostaa liikkeen rytmi, tanssin ja musiikin vuoropuhelu ja liikkeen virtaus. Tunneilla korostuu jokaisen tanssijan oma ääni ja toimijuus. Jokainen työskentelee omista lähtökohdistaan ja omalla persoonallaan. Tunneilla treenataan tosissaan, mutta ei liian vakavasti.

Tanssin ohella Kaisa opiskelee psykologiaa. Hän on tutustunut muun muassa tanssin ja musiikin neuropsykologiaan ja tanssin vaikutukseen aivoihin ja hyvinvointiin. Vapaa-ajallaan Kaisa viettää aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa sekä vaeltaa metsissä ja tuntureilla.