”Ei ole vain yhtä tapaa tanssia”

Satu on valmistunut tanssinopettajaksi Savonia ammattikorkeakoulusta 2012 ja opiskelee tällä hetkellä Teatterikorkeakoulussa tanssitaiteen maisteriksi. Hän on myös pilatesohjaaja ja opiskellut urheiluhierojaksi. Vantaan tanssiopiston lisäksi Satu on työskennellyt monissa pääkaupunkiseudun ja lähialueen tanssikouluissa, sekä sijaistanut mm. Vaskivuoren tanssilukiolla. Tällä hetkellä Satu työskentelee kausiluontoisesti tiiviskurssien pitäjänä sekä esiintyjänä esim. EGGgirls duetolla Oulun seudulla sekä vaikkapa ihmiskarhuna päiväkodeissa.

Tanssissa Satua kiinnostaa yhdessä kasvaminen ja tekeminen. Ryhmähenki luo hyvän ja turvallisen pohjan uuden oppimiselle. Tanssinopettajana Satu kokee olevansa sekä kasvattaja, että tanssille tyypillisten asioiden opettaja. Tanssissa on parasta sen tuoma ilo ja energia, mikä valtaa mielen ja kehon.

Satun vapaa-aika kuluu liikkumiseen, matkustamiseen ja opiskeluun. Itsensä kehittäminen on Satulle tärkeää, joten vapaa-ajalla myös tanssiminen ja ihmisyyden opiskelu kiinnostaa.