Mitä extraryhmät ovat?

Vantaan Tanssiopiston extraryhmät ovat mahdollisuus syventää tanssinopiskelua. Extraryhmät ovat esiintyviä ryhmiä,joihin pyritään valintakokeiden kautta. Extraryhmien oppilaat osallistuvat lukujärjestyksen mukaisille tanssitunneille, jonka lisäksi heillä on omia tunteja, joilla syvennetään ja kirkastetaan opittuja asioita.

Mitä extraryhmään kuuluva saa?

Extrat esiintyvät Tanssiopiston tapahtumissa ja mahdollisuuksien mukaan myös opiston ulkopuolisissa tilaisuuksissa. Extraryhmässä opiskeleva saa mahdollisuuden kehittyä tanssijana tavoitteellisessa opetuksessa, ja monen extraryhmäläisen polku on myöhemmin johtanut myös tanssin ammattiopintoihin. Esiintymismahdollisuuksia pyritään tarjoamaan mahdollisimman paljon, jotta esiintymisen ilot ja haasteet tulevat tutuiksi.

Mitä extraryhmään kuuluminen edellyttää?

Extraryhmään kuuluminen edellyttää sitoutumista, tanssiharrastuksen priorisointia sekä ikäryhmittäin ja tanssilajeittain määriteltävää taitotasoa. Poissaolot tunneilta saattavat vaikuttaa mahdollisuuksiin osallistua esiintymisiin. Extraryhmään kuuluminen voi myös aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia esiintymis- ja treenimatkojen, luokkapukujen ym. muodossa.

Lisätietoja vuoden 2019 täydennyshausta täältä.